| Chimied a întrebat:

Buna tpu.Am o masea gaurita si mi-am facut un obicei sa dau cu limba in acea zona. Si acum mi s-a facut rana la limba, ce as putea face sa-mi treaca mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

In primul rand, trebuie sa rezolvi maseaua cariata. Este o poarta de intrare pentru infectii in organism, efectele pe termen lung pot fi devastatoare. Apoi, dupa ce ai rezolvat problema asta, dupa periaj, poti folosi apa de gura - ph-ul alcalin ajuta la vindecarea tesuturilor moi din gura, inclusiv a limbii, si ceai de salvie - baut sau doar clatit gura, salvia ajuta la vindecarea aftelor si ranilor din gura.

| mgtow a răspuns:

Nimic, trece de la sine.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Badijonările cu glicerină boraxată ar trebui să te ajute la tratare şi vindecarea completă în 2-5 zile.
Şi, dezobişnuieşte-te de acel "prost obicei" happy
De asemenea, mergi la stomatolog pentru plombarea măselei respective!

Toate cele bune.

| PeFuga a răspuns:

Mergi la dentist si astupa gaura aia! Astfel nu ai sa mai zgarii limba in colturile dintelui.

| GeorgyGirl a răspuns:

Mergi la farmacie o sa gaseasca sa iti dea ceva ca sa te vindeci cat mai repede