| AnonimaXdX9 a întrebat:

Buna TPU.Am o mica intrebare...deci eu am aproape 14 ani(fac peste 1 sapt 14 ) si 1, 80m ( sunt fata ). Si am niste complexe cu inaltimea..adica in generala,nimeni nu-mi zice nimic, niciodata nu s-a luat cineva de mine sau mi-a zis : girafa,paluga etc...dar sunt ff nelamurita. tatal meu are 1, 95m iar mama 1, 78m. si nu stiu, oare o sa mai cresc? Si sincer..sau as putea merge la un doctor(stiu ca exista unu` - nu stiu cum ii se zice - care, printr-o radiografie, iti zice pana la cat vei mai creste ). Si daca stiti cum se numeste, va rog spune`ti`mi. dau funda, si restul vot. - p.s. : nu vreau sa aud chestiid e genu : MAMA 1, 80 m! cum :O:O..

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Adevarul e ca esti un pic inalta pentru varsta ta dar nu ar trebui sa-ti fie jena de asta si nici macar doctorii nu stiu cat sau daca vei mai creste

| Felys a răspuns:

Si fata mea tot atat are si a crescut fix pana la 14 ani,la fel ca tine isi facea complexe dar s-a linistit,nu mai are nici un motiv de tristete,nimeni nu o jigneste ba mai mult toata lumea se uita cu admiratie la ea, conteaza foarte mult si cum de ingrijesti si cum vorbesti, atitudinea, acum sunt la moda fetele inalte, nu ai de ce sa fi trista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OFF:Mama 1.80:O
ON:Ai grija sa nu dai in gigantism.

| AnonimaXdX9 explică (pentru anonim_4396):

Pai sii..as putea sa ma feresc..de boala assta? si daca da, cum?

| Gamerita a răspuns:

Si eu am tot 1, 80 si 15 ani si parinti inaltii... si cand aveam 13 ani eram complexata, imi era frica.dar de la 14 ani nu o sa mai crestiwinking

| BiiiaBiii a răspuns:

La 14 ani te opresti.Si eu sunt inalta pentru varsta mea(am 12 ani si 1.72)si sunt putin complexata dar gandeste-te ca te vei opri(nu cresti toata viata). Incerca sa valorifici inaltimea, poti fi model. Sper ca te'am ajutathappy