anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mică nelămurire. De ce dorm așa de mult? Dacă mă lași dorm 12 ore. De exemplu mă culc la 1 noaptea și mă trezesc la 1 după-amiaza. Nu mi se pare normal
Care credeți că poate fi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai nevoie de somn.
Mai normal ar fi să te culci la ora 21.

| johnnny123 a răspuns:

Ce nu este normal este că ai un program atât de relaxat încât nu trebuie să te trezești înainte de 1 după-amiaza.

Tu nu te ocupi cu nimic? Nu ai școală, nu ai serviciu?

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu de ex daca dorm intr-o noapte 3 ore, a doua noapte trebuie sa dorm 12 ore ca sa ma simt odihnita. Poate esti obosita si ai de recuperat nopti nedormite sau poate lucrezi prea mult sau scoala e solicitanta (daca esti eleva).
Sau poate pur si simplu ar trebui sa iti pui alarma dupa 8 ore.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Asa eram si eu inainte. Dupa ce m-am casatorit, am inceput sa imi fac cat de cat un program, iar dupa ce am nascut, daca dorm 6 ore (si alea intrerupte de 5-6 ori) e lux.
Sa ai o zi buna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai o motivatie puternica sa traiesti si sa realizezi ceva si atunci te refugiezi in somn.
Adica traiesti degeaba, doar ca sa dormi, mananci.
Apoi cele mai odihnitoare ore sunt intre 22-02 noaptea.

| 4ndr33y a răspuns:

Lenea si lipsa unui program.
Daca dupa ce trezesti ai energie si din cate se pare ai, ca te culci tarziu, ramane doar o chestie de obisnuinta.