| danycosty a întrebat:

am o mica problema! Cand aud orice ultra sunet, incepand de la cel pentru caini, pentru tantari, ultra sunetul care face ca sobwoferul sa se miste etc.imi bate inima parca sa-mi iasa din piept si ma doare foarte tare capul.Este o stare de lesin. Te simti molesit si nu mai esti in stare nici sa alergi! Este bine insa ca efectul trece repede(2-3 min), dar te simti foarte rau in acel tinp.Este normal? S-a mai intamplat si la altcineva? Prietenii mei ma considera cam ciudat pentru ca la ei nu am nici un efect acestea!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ♦EthernalVampa♦ a răspuns:

Am patit si eu asta. Am auzul foarte fin si aud totul amplificat, plus ca simt orice vibratie mai bine decat un on. Nu as putea spune ca este ceva normal, dar nici de speriat nu este. Pur si simplu, ai o perceptie mai ascutita la sunetele inalte. Cat despre faptul ca esti considerat un ciudat, gandeste-te ca tu ai o "putere" pe care ei nu o au, prin urmare, esti mai dezvoltat decat ei la acest capitol.

2 răspunsuri:
| danycosty explică:

Multumesc pentru sfat! M-ai ajutat sa trec peste asta!

| danycosty explică:

Multumesc pentru sfat!M-ai ajutat sa trec peste asta!