Asteapta sa se vindece rana, altfel o sa risti sa te alegi cu o inflamatie care o sa si doara si o sa se si prelungeasca perioada cu dureri.
Din cate imi aintesc cand m-am operat asta a durat cam 2 sau 3 saptamani. Cam cand o sa poti manca fara dureri o sa fii ok.
Cel mai bine e sa consulti medicul cate te-a operat, o sa iti poata da mai multe detalii.
Trebuie să mai astepti. Daca fumezi se poate agrava rana, mai așteaptă macar o săptămână.
Funda?))
Varianta 1: poti fuma si mori in chinuri cu cancer in gat. varianta 2. te aptii minim trei-patru saptamani si apoi iti poti satisface viciul. P.S. Asa am procedat si eu. Sunt fumator de 51 de ani, acum avand varsta de 65
Nu, macar 3 luni, daca nu 6, trebuie sa te abtii complet. Fiindca fumatul încetinește vindecarea, iar iritatia adusa de fumat pe o plaga in curs de cicatrizare creste enorm riscul ca in timp sa faci cancer in gat
NU! sa nu fumezi ca inca aceea rana nu-i vindecata! de vei fuma faci complicatii ff mari! colo peste 3-4 luni...dar intreaba tu medicul ca el o sa-ti spuna nu-ti fie rusine nu are el nimic cu tine nu o sa te ia la ost de ce fumezi.
dobrin1019 întreabă: