Coton adica bumbac dar era greu de scris? Crezi ca toti stiu ce inseamnă Cotton? Referitor la intrebarea ta spala te des pe picioare da te cu pudra de picioare gasesti la avon /oriflame, schimbă des șosetele, este normal sa transpiri in adidasi, mai poarta si tu altceva ca adidasii sunt groși piciorul nu poate respira si apare transpiratia, pune adidasii afara sa se usuce după ce i porti sa iasa mirosul, si alterneaza incaltamintea nu purta mereu aceiiasi adidasi.
Ok am inteles. de spalat nu e problema si nici de inxaltaminte pentru ca am mai multe perechi de incaltaminte, dar faza e ca am incercat cu de toate si nu stou ce sa fac. iar la faza cu zisul bumbac... eu folosesc cuvantul coton pentru ca st in Italia si asa m-am obisnuit sa vb cum imi vine mai usor si cred ca pe orice eticheta unde scrie materialul e scria cotton. Asa ca. fiecare vorbeste cum vrea
Au apărut sprayurile pentru picioare după baie da te pe talpi cu spray si in adidasi si o sa vezi ca nu o sa i ti mai miroasa picioarele.
Pune niste bicarbonat de sodiu Intr un lighean cu apa la temperatura corpului și stai 5-10 minute maxim.
Cred ca solutia este sa iti vezi tu de treaba ta ca nu te-am intrebat cat e ceasul
Alt bou. ba daca stii ca esti proat stai in banca ta
? Un raspuns mai bun ca al meu nu gasesti. Mirosul picioarelor e ceva pur omenesc, in special in cazut barbatilor si nu exista tratament mai bun ca apa. Spalatul pe piciare trebuie sa devina o obisnuinta.