| Mairead a întrebat:

Am o mica problema si nelamurire, de cateva zile ma tot simt obosita, fara chef de nimic, parca de abia vad.
Dimineata dorm pana ma satur, desi ma trezesc pe la 8 mai mult nu pot dormi. Iau un medicament Prednison, si uneori nu l-am mai luat, vreo 2 zile, Oare de aceea sa fie oboseala?
Ps:mi la recomandat pentru ca imi lipseste ceva in corp.
Cafea nu consum, poate o data la nu stiu cat timp, oare sa incep sa beau dimineata o cescuta, insa nu vreau sa devin in timp dependenta de ea. Ce ma sfatuiti

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alyra a răspuns:

Bună Adelly!
Ştiu cum te simţi, şi eu sunt la fel; sunt mereu obosită chiar dacă nu prea fac mişcare şi chiar n-am chef de nimic. Oricum, eu cred că sufăr de depresie.
Iar tu... 1. Păi dacă ţi-a recomandat doctorul un medicament de care ai nevoie, eu zic că ar trebui să îl iei.
2.Ai putea încerca să mănânci sănătos şi să faci mai multă mişcare. Deşi poate părea ciudat, adevărul e că persoanele sedentare sunt mai obosite decât sportivii.
3. Încă ceva, încearcă să te asiguri că mănânci suficiente calorii. Vederea în ceaţă apare atunci când mănânci pre puţin.
4. Succes!

2 răspunsuri:
| 123erty1 a răspuns:

Bea cat un redbull din cand in cand si da o plimbare scurta prin parc etc si nu mai ai nimic crede-ma ca si eu patesc la fel

| pinky_2278 a răspuns:

Buna...eu cred ca de la medicamentul acela...mai bine l ai lua in continuare.Nu se stie sigur de la ce provine aceasta oboseala asa ca mai bine te duci la un medic de familie sa te consulte.e cel mai bun lucru pe care l ai putea face.papa:*