| nutzbreaker a întrebat:

Am o nelamurire: de ce cand dorm noaptea putin (3-6 ore) sunt super fresh la scoala si plina de energie iar cand am un somn normal sunt foarte obosita si nu ma mai pot concentra la nimic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Somnul recomandat printr-un studiu este de 7 ore pe noapte. E si normal cand dormi mai mult sa te simti mai obosita, toate membrele iti raman pasive.

| Clauditza21 a răspuns:

Uneori asa mi se intampla si mie.Deci,somnul in exces dauneaza... Din ce dormi mai mult, tot ai mai dormihee hee

| Iasmiine a răspuns:

Deoarece cand dormi mult corpul tau se obisnuieste cu asta. Iar cand dormi putin, nu este atat de obisnuit incat sa apara acea 'lene' ca sa zic asa.

NOname
| NOname a răspuns:

Poate, organismul tau este ceva mai diferit (vorbim de nevoia lui de odihna), si n-ai nevoie de cele 8 ore de somn recomandate. Si eu ma simt obosita, cand dorm in exces. Dar se pare, ca la tine limita e ceva mai jos, decat la restul lumii. Oricum, ti-as recomanda sa incerci sa dormi macar 7 ore pe noapte, pentru ca orele nedormite se vor simti in timp.
Succes! Numai bine!