| Adriana435 a întrebat:

Bună TPU! Am o nelămurire,de ceva timp nu mai suport lumina, ma incomodează.De exemplu când stau cu becul aprins vad steluțe și ma inglodesc si când folosesc telefonul.Acum câțiva ani am tot fost la medic,vedeam bine,dar de la un timp ma cam deranjează lumina,mai ales cea artificiala,mai ales noaptea când stau cu TV ul aprins simt un mic disconfort, dar vad bine, dar uneori imi mai si lăcrimează ochii fara motiv.Am tot citit pe net în legatatura cu problema mea, as putea asa fotofobie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Bună! Privitul mult la TV și telefon usucă mucoasa oculară și o sensibilizează. Mergi la medic pentru un control oftalmologic, picături cu acid hialuronic și posibil ochelari cu lentile heliomate și antireflexe. Numai bine!

0 răspunsuri: