| Azinia430 a întrebat:

Buna TPU! Am o nelămurire! Este prima data când iau AC (belara) sunt in perioada pauzei acum, am început sa iau pastilele in prima zi de menstruație, m-a ținut 14 zile și acum după 12 zile de de la terminarea primei menstre mi-a venit din nou fiind in perioada de pauza, partea de jos a burtii este putin umflata și am dureri nu foarte mari de ovare și sani, pot fi aceste efecte legate de AC? Anticoncepționalele mi-au fost prescrise de medic pe baza analizelor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca esti in perioada de pauza (fara pastile) nu are cum sa ti se umfle burta si sa ai dureri de sani si ovare de la pastile!

| jhonnybravo69 a răspuns:

Poate esti balonata, sau ai ovarele inflamate, cel mai bine e sa te consulti cu medicul care ti a prescris acestea.