Din cauza vremii. Caldura mare = transpiratie ambundenta = dehidratare/demineralizare. Mai lipseste sa faci o criza de spasmogilie acum...
Du-te la farmacie si ia supliment de calciu cu vitamina D3 si calciu fiole, cand simti ca ametesti ia o fiola, iar calciu pastile ia regulat cate 2-3 pe zi (2 daca ai sub 18 ani, 3 daca ai peste). Si in plus bea apa 2. 5-3 l pe zi (se considera aici si apa din fructe, ceai, compot, supe). Consuma mai mult seminte (neprajite), nuci, ele fiind o sursa bogata de minerale, banane (magneziu). Nu manca grasimi animale si nici zahar sau produse zaharoase (sucurile din comert incluse aici). Intra pe http://www.mypyramid.gov/ si vezi sfaturi pentru o dieta sanatoasa.
Nu am nici cea mai mica idee dar mergi neaparat la un doctor pentru ca trebuie sa fi sigura.ar putea fi vreo insolatie sau altceva dar dureaza cam mult pentru o simpla insolatie
Fato du-te la medic poate ai vreo anemie sau ceva mai rau...ai grija da tine!
Asa patzesc si eu, la inceput te ia o data sau de doua ori pe zi, iar dupa poate sa ajunga ametelile alea cu intunecarea privirii sa creasca la vreo 10-12 pe zi... daca fumezi cred ca asta este cauza...in general celor care fumeaza nu li se mai oxigeneaza destul de bine creierul si patzesc si chestiii din astea. daca nu fumezi nu stiu ce ai putea avea, consulta cat de rapid un medic! bafta!
Cred ca e lipsa de calciu(si eu am patit). Incearca sa bei mai mult lapte. nu stiu. Cel mai bine du-te la doctor
Salut! Cred ca iti scade tensiunea, si ar trebui sa te consulte un medic. Acuma pentru a te simti mai bine bea o cafea, fiindca cafeaua ridica tensiunea.