Tigarile nu au absolut nicio treaba cu durerile de jos din partea burtii si de spate. Stiu ce spun ca si eu am patit asa. Te-a tras curentul. Mai bine ai fi luat o pastila de durere, un analgezic ceva ca sa te lase Data viitoare incearca haine mai groase pe frigu asta ca nu e de glumit. AI incredere ca nu e de la tigara cunosc atat lume care fumeaza si niciodata nau avut probleme din astea din cauza ei.
Numai bine si o seara placuta sper ca am ajutat
Suta la suta este din cauza frigului, te asigur eu. Eu sunt fumatoare de 7 ani, acum fumez un pachet in doua zile, dar am avut perioade in care fumam doua pachete pe zi si iti pot spune sigur ca simptomele tale nu sunt de la fumat. Inainte ma imbracam si eu subtire cand era frig afara, dar dupa ce am racit de doua ori la plamani, m-am lecuit. Asa ca te sfatuiesc sa nu te mai imbraci subtire cand e frig afara sau vei raci f rau, ma refer la gripa nu la altceva. Nu doresc nimanui sa pateasca ca mine.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Bye-bye
Heii! Eu una, nu cred sa fie de la tigari.Adica,in nici un caz.Si mai ales ca ai spus ca fumezi odata la 3-4 zile,si chiar daca ai fuma zilnic,nu ar avea nici macar o legatura cu asta.E pentru ca tu pe frig te-ai imbracat fff subire, si in fusta, si normal ca te-a tras curentul jos.Incearca sa te imbraci mai bine cand esti pe " stop ". Ai sa vezi ca o sa fie perfect.Iar daca te mai ia cu dureri de burta, ia niste pastile si nu o sa mai ai probleme! :*
De la frig si pentru ca esti pe stop, nu are legatura cu tigarile, totusi, daca o sa mai fumezi o sa ai probleme cu sanatatea.