Tigara este inca un factor de risc. Asta nu inseamna automat ca va naste un copil bolnav, dar riscul acesta este mai mare daca fumeaza. Este decizia ei, dar una dupa care se poate, pana la urma, sa regrete toata viata.
Buna! dauneaza, asta inseamna ca tine mai mult la viciul ei, decat la ingerasul pe care il va aduce pe lume...
O zi buna si sarbatori Pascale fericite!
Mama mea fuma cand era insarcinata cu mine si uite ce s-a intamplat. M-a nascut prematur, am avut hidrocefalee si inca am probleme cu glanda tiroida. Am fost si inca sunt foarte bolnavicioasa...
Ale naibii tigari!
Spune-i sa nu faca greseala asta. Sa se opreasca, chiar daca a fumat pe parcursul sarcinii.
Si asa apar copiii cretini pe lumea asta. din mame incompetente care nu ai nicio treaba cu subiectul, dar le place sa se **** fara anvelope, ca e mai cool fara. daca nu ai voie sa bei alcool in timpul sarcinii, cum dracu tutunul sa nu dauneze? ii face bine, sa stii. o sa aiba un geniu neinteles drept copil, si nu e vina lui cu nimic
Deci JohnnyBi daca esti un taran prost mai bine nu raspunde, era o intrebare decenta, e parerea ta si nu am nimic inpotriva ei, dar nu sa vb asa puteai sa raspunzi intr-un mod mai decent.
Stiu si eu ca fumatul dauneaza, dar am vazut o gramada de cazurii in care femeile gravide fumau nu una ci trei tigari pe zi.
De aia am pus intrebarea aceasta ca stiu si eu ca nu ii face bine, dar am vrut sa vad ce raspund si alti!@
Macar eu sunt un taran prost care stie limba romana. cat timp ai cerut parerea mea eu ti-am dat-o asa cum am crezut eu de cuviinta. indiferent cum este enuntata tot o parere ramane. acu lasa-ti prietena sa isi fumeze tigara zilnica si du-te si ia cartea aia de limba romana. ca in clasa a3a inveti ca inainte de B si P se scrie M nu N. apropo. 1 caz, 2 cazuri nu cazurii, si iti raspund altii (asta daca nu ai la indemana cartea aia de limba romana).
Privind societatea in care traiesc plini de pokemoni ca tine care nu stiu limba materna dar la 13 ani se intreaba daca le doare prima oara si alte tandreturi de genul, devine treaba mea. ca si eu fac parte din societatea asta. si vezi ca am mai multi ani pe un picior decat ai tu pe doua. si din noi 2 tu esti frustrata, ca te ataci aiurea. in loc sa inghiti faptul ca te bate limba romana
Normal. O tigare contine milioane de toxine, de elemente nocive ce pot afecta atat viata / dezvoltarea fatului, cat si cea a mamei purtatoare.
Da fumatul poate dauna copilului. incearca sa o convingi sa renunte, daca poate chiar de tot pentru ca si dupa ce se naste copilul fumul acela ii poate face rau.
Da, deoarece contine nicotina, un fel de drog pus in tigari. Sfatuieste-o sa se opreasca, deoarece copilul se poate naste cu probleme respiratorii(la plamani) si prietena ta poate face cancer, astm si alte boli ale sistemului respirator.
Da este contraindicat fumatul in timpul sarcini! Pentru ca nicotina si dioxidul de carbon trec usor prin placenta...deci practic daca fumeaza ea ajunge si la copil nicotina si dioxidu de carbon !
Pentru mai multe informatii scrie pe google fumatul in timpul sarcinii!
Deci convinge'o sa nu mai fumeze!
Va multumesc pentru raspunsurile date :*
Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi:*