| Katy12347 a întrebat:

am o problema aceasta ar fi mustata vreau sa imi iau benzi de ceara am auzit ca costa 8 lei si ceva dar nu stiu de unde sa imi iau sau sa imi iau o crema depilatoare aceasta se gaseste la farmacie, cat costa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Allehoran a răspuns:

Eu iti sugerez sa te duci la salon de cosmetica si sa te faci acolo cu ceara.E mult mai bine.Iar daca nu vrei, te poti face cu crema depilatoare care costa in jur de 10 lei cred.

2 răspunsuri:
| Andreea_Madalina_2000 a răspuns:

Daca ai un minimarket sau ceva se gasec ambele acolo. Eu iti sugerez cu ceara. Daca te dai cu crema iti va creste mai urat. Funda?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Bănuiesc că eşti fată happy
În acest caz, NU îţi recomand să-ţi epilezi "mustaţa" deoarece va creşte mult mai REPEDE şi mai groasă ( cu fir mai negru decât acum ) - vei ajunge să fi nevoită să te epilezi săptămânal sad

Toate cele bune!