anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema. acum un an am fost diagnosticata cu gastrita nodular purpurica, duodenita, esofagita de gradul I si H Pylori. am tinut o perioada regim dar in cele din urma am renuntat cand am vazut ca ma simt mai bine. zilele astea mi-au aparut la capatul limbii, inspre faringe, pe de o parte si pe alta bube rosii. nu simt durere sau mancarime. ce credeti ca ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HowdidIgethere a răspuns:

Poate de la o raceala. Daca mananci doar acasa si vesela e igienizata, nu ar trebui sa iei iar H Pilori. Daca ai scapat, e cam tenace.

| anonim_4396 explică (pentru HowdidIgethere):

Am fost racita de mai multe ori perioada asta. iar in ceea ce priveste bubele se pare ca e din cauza insuficientei de apa din organism datorata temperatii ridicate a corpului. acum consum multe lichide iar bubele au inceput sa se micsoreze. in ceea ce priveste h pylori cred ca am luat-o de la spital pentru ca mai multe persoane de la acelasi etaj aveau aceasta bacterie.

1 răspuns: