Nu stiu ce sa zic! Durerea de testicole o aveam si eu inainte de inceperea relatiilor sexuale. Poate fi asta dar mai bine ai vorbi cu un medic. Trebuie sa-ti invingi timiditatea si sa-i spui tatalui tau sa mergeti la doctor. Nu este nici o rusine in asta, Lumea s-a invatat sa-i fie rusine de probleme normale si sa nu-i fie rusine sa injure, sa sara la bataie, etc. E o tampenie. Cat despre testicole poate fi si o problema (depinde decat de lasat este unul) dar poate fi si normal. Numai un medic o poate spune. Mergi cu tatal tau la medicul de familie! El va sti ce sa faca.
Nu mi s-au mai întâmplat niciodată...
Mulțumesc foarte mult!
Mi-ai dat curaj!
Eu am uitat să îi spun la tata nu că nu am vrut...
Ca sa te incurajez si mai mult sa-ti povestesc o intamplarea a mea. Cand eram mai tinerel am facut Oreion ( https://bit.ly/2WPHlut ) si m-au internat in spital. Cand a venit docotrul la mine mi-a spus sa dau pantalonii jos. De fata era si o asistenta. Eu n-am vrut sa-mi dau pantalonii de rusine. Atunci doctorul mi-a spus ca pentru ei noi suntem doar pacienti si orice cadru medical este obligat sa vada ce face. Mi-a zis sa las rusinea la o parte si sa nu mai fac asta in viata mea. Am ascultat de el si de atunci nu m-am mai ferit de nimeni. Cand e boala lasi rusinea la o parte!
Dar eu nu vreau să am vreo boală?
Nu vreau să fiu operat sau altceva!
Mi-e și mai frică acum :///