| OmulCuProbleme1 a întrebat:

Am o problemă...
Am 12 ani și pe la sfârșitul visului meu a început să mă doară tare ouțele...
A fi ținut toată dimineața până pe la 11 când ouțul stâng nu m-am mai durut deloc și ouțul drept m-a mai durut încă 10 minute și s-au oprit de tot durerea.De atunci până acum nu mă mai doare deloc...
Odată,, m-a verificat" tata la ouțe și a spus odată în șoaptă că i se pare că unul e lăsat mai jos decât altul...( scuzați-mă dacă aia nu conta...sau că tot zic,, ouț" dar nu mă pricep.)
Știți de ce mă doare?
Vă rog frumos să nu râdeți de mine sau să mă luați la mișto!
Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu stiu ce sa zic! Durerea de testicole o aveam si eu inainte de inceperea relatiilor sexuale. Poate fi asta dar mai bine ai vorbi cu un medic. Trebuie sa-ti invingi timiditatea si sa-i spui tatalui tau sa mergeti la doctor. Nu este nici o rusine in asta, Lumea s-a invatat sa-i fie rusine de probleme normale si sa nu-i fie rusine sa injure, sa sara la bataie, etc. E o tampenie. Cat despre testicole poate fi si o problema (depinde decat de lasat este unul) dar poate fi si normal. Numai un medic o poate spune. Mergi cu tatal tau la medicul de familie! El va sti ce sa faca.

| OmulCuProbleme1 explică (pentru Salontanul):

Nu mi s-au mai întâmplat niciodată...
Mulțumesc foarte mult!
Mi-ai dat curaj!
Eu am uitat să îi spun la tata nu că nu am vrut...

| Salontanul a răspuns (pentru OmulCuProbleme1):

Ca sa te incurajez si mai mult sa-ti povestesc o intamplarea a mea. Cand eram mai tinerel am facut Oreion ( https://bit.ly/2WPHlut ) si m-au internat in spital. Cand a venit docotrul la mine mi-a spus sa dau pantalonii jos. De fata era si o asistenta. Eu n-am vrut sa-mi dau pantalonii de rusine. Atunci doctorul mi-a spus ca pentru ei noi suntem doar pacienti si orice cadru medical este obligat sa vada ce face. Mi-a zis sa las rusinea la o parte si sa nu mai fac asta in viata mea. Am ascultat de el si de atunci nu m-am mai ferit de nimeni. Cand e boala lasi rusinea la o parte!

| OmulCuProbleme1 explică (pentru Salontanul):

Dar eu nu vreau să am vreo boală?
Nu vreau să fiu operat sau altceva!
Mi-e și mai frică acum :///

3 răspunsuri: