Îmi amintesc că și eu aveam problema ta acum ceva timp. Eram mică, scundă, și foarte slabă. Am mers la medici pentru că părinții mei erau speriați de mine, medicii au fost uimiți. Se întrebau cum este posibil așa ceva, iar eu nu înțelegeam. Nu înțelegeam ce vedeau ei ciudat la mine!
Până în clasa a VII-a am avut această problemă, și dintr-o dată, printr-un miracol, m-am îngrășat. Probabil s-a întâmplat pentru că mâncam foarte mult, însă mai ales la ore târzii.
Tu ești înaltă, iar eu mereu am fost impresionată de oamenii înalți! Ar trebui să fii mândră de tine. Kilogramele sunt doar niște cifre. Cu toate că sfatul meu este să mănânci mult, fără să îți faci griji pentru siluetă cum fac celelalte tipe, îți spun și să te iubești!
Nu-i băga în seamă pe cei care le atribuie poreclă stupide oamenilor, ei pur și simplu la asta se pricep! Rămâi încrezătoare, și fii sigură că te vei dezvolta!
În câțiva ani te vei uita într-o poză mai veche și vei spune „Așa arătam eu?". Eu asta mă întreb de fiecare dată când mă uit la poze vechi.
Bună.
Ai întâlnit persoana perfectă și tu ai rămas de căruță?
Crede în tine și mergi pe ținute care să te avantajeze!
Pa, pa.
Este foarte important sa practici un sport, nu pentru performanta, ci pentru tonus si pentru musculatura.
Problema nu e ca nu ai forme, ci ca ai sa fii slaba si la 35 ani, cand femeia e rupta de munca la patron dar si de cea casnica.
Daca nu vrei sa mai cresti, merge handbalul, insa poti alege si altceva.
Roag-o pe maica-te sa mearga cu tine, sa sensibileze antrenoarea cu o cafea, mai ales daca stie ca nu esti pentru performanta.