| CernobylSexyBoy a întrebat:

am o problema...am 17 ani si acum o saptamana aveam penisul sculat si ma grabeam sa plec la scoala.Cand mi-am inchis slitul la blugi mi-am prins ata penisului.M-a durut enorm,si am incercat sa o desprind, dar mi s-a rupt ata.Nu am intrebat asta pana acum, pentru ca am mai vazut intrebari de genul, iar in raspunsuri scria sa las sa se vindece.Dar acum cred ca s-a infectat si cred ca am si o ciuperca pentru ca e alb peste tot.Incep sa ma sperii, va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| euse a răspuns:

Ce naspa faza... cand ti-am citit "anuntul" m-a luat un fior ce accident urat din pacate nu se vindeca daca astepti trebuie sa mergi la doctor. URGENT!

5 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Medic ginecolog, asta urgent nu mai amana...
Ce accident aiurea... sad

| Bogdan1o a răspuns:

E aiurea, mergi la urolog
insa nu inteleg cum ti-ai prins ata penisului la blugi...nu porti chiloti sau bexeri? thinking

| CernobylSexyBoy explică (pentru Bogdan1o):

O aveam SCULATA si chilotii s-au prins deodata cu ea!

| Bogdan1o a răspuns (pentru CernobylSexyBoy):

Naspa...
daca crezi ca e cazul mergi la medic

| andulicious a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la medic! straight face