| Valeriaa14 a întrebat:

Buna TPU, am o problema.
Am 19 ani si fumez de la 15, acu 3 zile mi-au aparut niste bubite rosii pe varful limbii care ma cam irita putin,e o usturime, mentionez ca nu am facut oral cuiva, pur si simplu mi-au aparut. Acum 3 zile am fumat o tigara si in vreo ora ma durea limba rau, pe lateral(dreapta si stanga) plus varful limbii, acu mai am problema cu varful limbii.
Si voi ati patit la fel?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 44mon a răspuns:

Hei! Eu fumez de aproape 10 ani și îți zic că acest simptom nu l-am avut, dar am avut altele în schimb, poate mai neplăcute, probabil fiecare corp reacționează diferit. Cred că e indicat să iei o mică pauză de la fumat, măcar până dispar bubițele, eventual să mergi la un medic dacă nu trec simptomele și se accentuează. Spor!

| Valeriaa14 explică (pentru 44mon):

Eu sunt fumatoare inraita, probabil de la atatea tigari au iesit bubele, sapt viit oricum merg la stomatolog.

| 44mon a răspuns (pentru Valeriaa14):

Multă sănătate!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la medic pentu investigatii medicale, fiindca fumatul de la anisorii astia mici, pot afecta plamanii, gura, limba samd.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Domnișoară, este semn să te lași de fumat. Fumatul îți îngroașă sângele, provoacă pierderea dinților, dereglare de ciclu menstrual, miroase urat, poluează, lunar arunci bani mulți, când te vei hotărâri sa devii mama, laptele mamar va fi acru ( știu pe cineva care a fumat, a rămas însărcinată și după ce a născut laptele mamar era acru) îți scade concentrați de calciu din organism, plămânii suferă, de la o țigară se formează grudon adică smoala aia care o vezi pe asfalt. A fuma nu înseamnă să fii mai sus decât ceilalți, sau sa fii mai smecher cum spun unii. Esti chiar mai jos decât ceilalți, singura îți bagi otravă în organism.

| liliana77any a răspuns:

Poate ai mancat ceva alterat sau este o alegrie.