Hei! Eu fumez de aproape 10 ani și îți zic că acest simptom nu l-am avut, dar am avut altele în schimb, poate mai neplăcute, probabil fiecare corp reacționează diferit. Cred că e indicat să iei o mică pauză de la fumat, măcar până dispar bubițele, eventual să mergi la un medic dacă nu trec simptomele și se accentuează. Spor!
Eu sunt fumatoare inraita, probabil de la atatea tigari au iesit bubele, sapt viit oricum merg la stomatolog.
Multă sănătate!
Mergi la medic pentu investigatii medicale, fiindca fumatul de la anisorii astia mici, pot afecta plamanii, gura, limba samd.
Domnișoară, este semn să te lași de fumat. Fumatul îți îngroașă sângele, provoacă pierderea dinților, dereglare de ciclu menstrual, miroase urat, poluează, lunar arunci bani mulți, când te vei hotărâri sa devii mama, laptele mamar va fi acru ( știu pe cineva care a fumat, a rămas însărcinată și după ce a născut laptele mamar era acru) îți scade concentrați de calciu din organism, plămânii suferă, de la o țigară se formează grudon adică smoala aia care o vezi pe asfalt. A fuma nu înseamnă să fii mai sus decât ceilalți, sau sa fii mai smecher cum spun unii. Esti chiar mai jos decât ceilalți, singura îți bagi otravă în organism.