| DanYdANut a întrebat:

am o problema am avut Tbc nu am fumat sau doctoral a zis acum ca nu mai am nimic dar am avut o gaura in plaman si acum as vrea sa fumez. Ce ziceti am voie sau are ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Mayta a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu, tatal meu a avut tbc fumator cei drept. La ultima consultatie..filmul arata ca i s-a regenerat gaura complet a ramas o mica cicatrice, dar doctorul la sfatuit sa nu mai puna tigara in gura deoarece boala poate recidiva in ceva mai grav ..boli mult mai grave decat tbc...acum ce sa spun, este alegerea ta.

| mona a răspuns:

In cazul tau nu e recomandat sa iti risti sanatatea din nou

| thegatekeeper a răspuns:

Nu ar fi recomandat sa mai fumezi deloc, avand in vedere ca deja ai avut probleme, pentru ca exista riscul de a avea din nou ceva similar sau chiar mai grav.

| PedoBarbie a răspuns:

Nu ar mai trebuii să fumezi dacă deja ai fost bolnav din cauza asta.