Buna!
Sa incepem cu inceputul: nimeni nu poate vedea daca sau cat de des te-ai masturbat.
Cat despre menstruatie, este ceva ABSOLUT normal la varsta ta si dmai ales dat fiind faptul ca este abia a3a oara cand ai ciclu sa nu fie regulat. A nu fi regulat inseamna a nu veni la acelasi interval de timp, a sangera mai mult si chiar a varia ca numar de zile. Deci nu ai de ce sa iti faci griji, este ceva obisnuit.
Nu fii ingrijorata! Ia urgent niste calciu! Ajuta sa ti se opreasca ceea ce nu reprezinta decat o dereglare obisnuita pentru varsta ta! Calciul se da fara reteta.
Este bine sa mergi cu mama ta la doctor, altfel resti sa te anemiezi din cauza ca ai pierdut mult sange.
Este necesar un control intai la medicul de familie care posibil sa te trimita la un endocrinolog. Acesta ar putea, dupa un consult, sa-si dea seama daca ai probleme cu calciul sau vreo dereglare hormonala. Nu te speria ca nu se vede ca te-ai masturbat.
Sper sa imi spui ca s-a rezolvat si ca esti bine.
Sangele de la ciclu nu se pune,deoarece,nu situ cum sa izic,e altul,si nu trebuie sa mearga la ginecolog,depinde dei nteriorul corpului, cum ar fi, mia im idureaza 7 zile de obicei, si curge oarte abundent si nu ma ingriorez si nu am patit nimic, si in total mi-a venit de vreo 12 ori si sunt teafara
Pai ai facut baie in apa fierbinte pe timp cat ai fost bolnava? daca da ai putea sa ai hemoragie, adica sangele iti curge fara sa ti se opreasca, dar cu siguranta exista un leac babesc si daca vezi 2-3 zile ca nu mai iti curge atunci e ok, eu zic sa o intrebi pe mama ta si sa vorbiti cu bunica ta, ea cu siguranta stie leacuri babesti!
Pai, trebiue sa iei caliu cam jumatate de pastila, dar cere-i mediculi iar daca iti este rusine spune-i mamei tale sa ceara o reteta pentru farmacie, fiind fata nu trebuie sa stai cu picioarele fara sosete sau pe suprafate reci asta poate cauza o raceala la ovare si nu vrei asta, iar cand faci dus sa nu faci cu apa fierbinte caci asta stimuleaza abundenta, trebuie sa stai calma se va termina la un moment dat dar a 2-a oara ai mai multa grija! sper ca te-am ajutat
Nu trebuie sa fi ingrijorata pentru ca ai doar 14 ani si pana se regleaza asa vei avea... daca vei depasii limita de 14 zile atunci trebuie sa mergi la ginecolog. Dar nu cred ca este cazul! Am patit si eu asa. acum este totul OK! fundita`?