Spala-te pe fata dimineata si seara cu sapun cu sulf, de la farmacie sau Plafar. Si umbla la dieta: renunta la cola, cacao, ceai chinezesc, bauturi energizante si orice altceva ce contine cafeina (ciocolata, de exemplu). Mananca o bucatica de morcov crud in fiecare dimineata, dupa micul dejun. Evita sa mananci conserve, ai grija sa mananci 400 de grame de legume si fructe pe zi si bea suficienta apa simpla - 2 litri pe zi (de la robinet sau apa de izvor tip Cumpana, La fantana, Devin).
Spalare cit mai des cu un sapun pentru ten gras si cu apa de ploaie.Ti-as recomanda sapunul Protex dar nu stiu daca mai exista...Eu asa am reusit, bine asta a fost mai demult, de aceea spuneam de acel sapun.Sau o tamponare cu vata imbibata cu urina ta.E un leac pe care orice baba il stie.Si mai sint o multime de ele.
Te duci dupa ce ploua la radacina unui fag. iei apa acea in ceva..si te dai peste locurile alea de 2 ori pe zi timp de o saptamana. merge 100% eu am incercat si sigur merge. succes frate. funda?:X