Aoleuu...cum se numeste fucidin cumva? ti-a data-o pentru acnee? incearca sa folosesti produse dermatocosmetice:avene, wichy, ivaterm! sunt foarte bune in tratarea tenului cu probleme!
Mergi la medicul dermatolog pentru ca degeaba iti spun eu ce am folosit caci tie s-ar putea sa nu-ti faca bine! fiecare persoana are tenul ei, deci ceea ce face bine altora tie s-ar putea sa-ti faca rau! Tot medicul iti va da si tratamentul pentru acnee adecvat tenului tau! asa ca. bafta!
Pai crema de la care mi sa uscat fata, dermatologul mi-a dato .
Ok, iti multumesc:*
Aoleuu...cum se numeste fucidin cumva? ti-a data-o pentru acnee? incearca sa folosesti produse dermatocosmetice:avene, wichy, ivaterm! sunt foarte bune in tratarea tenului cu probleme!
Daca folosesti ceva impotriva cosurilor exista riscul ca tenul sa ti se exfolieze si mai mult.
Eu iti recomnd ca intr-un imbric sa fierbi 3-4 pliculete de ceai de musetel, iar dupa ce se racesc te tamponezi usor cu ele pe fata timp de 10-15 min.
Nu te vor scapa de cosuri, dar iti vor clam pielea iritata. Apoi vei putea incerca si ceva impotriva acneei. Garnier 3 in 1 de ex. e foarte bun.
Numai bine!
Dada, si cu musetel fac. ieri seara am facut si s-au mai calmat intr-adevar. multumesc:*
Carmen133 întreabă: