Nu te ineci. Eu am o problema,am mereu una dintre amigdale unflata,si cand mananc tot asa,ceva mai solid,imi ramane acolo si ori beau multa apa pana se duce,ori fac gargara *dar nu in gura,in gat* daca intelegi ce zic. Incearca cu o scobitoare, dar fii foarte atent. Daca chiar nu vrea sa iasa, mergi la un doctor ORL-ist si o sa ti-o scoata el. Numai bine!
Este probabil sa fi ramas numai senzatia ca e ceva acolo, si de fapt sa nu fie nimic! Incearca sa bei ceva ceaiuri calde, miere sau alte lichide asemanatoare!
Sanatate!
Mult lichid. Poate o sa te zgarie putin la inceput da important ii sa treaca.
Poti minca pesmeti, sau coarja de piine adica ceva uscat si cit mai mult lichid
sincera sa fiu prima data am ras cand am citit "marea ta problema", desi am trecut si eu prin asta, nu poti face prea multe...o sa scapi de ea cu timpul, stai linistit...as putea sa-ti spun sa mananci diferite chestii (ceva mai "tare" ca chips-urile, carne etc sau multe lichide pentru a primi funda si vot, dar nu te va ajuta prea mult). Poti incerca sa tusesti mai tare si cu putin "noroc" va iesi! Succes!
Zi la maicata sa te duca repede la doctor DA REPEDE ca te poti ineca. sper sa te faci bine
Pai poate ia s-a dus din gat.si tu ai ramas cu ideea ca e acolo... daca chiar nu s-a dus de acolo mai incearca si tu cu paine, apa si saliva