Ai putea lua niste vitamine si calciu daca e sa te gandesti la chestii pe care le poti cumpara. Dar acasa, pentru intarirea unghiilor, fa asa: 1. ia 1-2 felii de lamaie, stoarce-le intr-un bol micut si tine-ti unghiile acolo pentru 5 minute(ai grija ca cuticulele sa iti fie bine tratatate pentru a nu te pisca ). Cand nu ai timp de asa ceva, ia doar o feliuta de lamaie si baga-ti unghiile in ea daca intelegi cum zic. 2. inttr-un bol pui niste ulei de masline si niste sare, amesteci bine, si stai cu unghiile /degetele inauntru intre 15-60 minute. Sper ca te-am ajutat
Mergi la medic sa faci cateva investigatii. Poate fi o lipsa de minerale (calciu, dar si altele), o anemie sau o micoza a unghiei. Tratamentul difera de la caz la caz.
Sa te dezinfectezi (adica sa te speli bine, cu apa si sapun), apoi intr-un bol, eventual o cana... storci o lamaie( te ajuta la regenerarea lor + ca le da un aspect frumos ) apoi o crema de maini hidratanta.
Ia niste supliment de calciu. e lipsa de calciu..lapte, oua, sau calciu efervescent aceeasi chestie am patit si eu. si nu iti roade unghiile daca ai acelasi obicei ca mine in trecut pentru ca nu faci decat sa ajuti treaba asta