| riki47848 a întrebat:

Buna TPU., am o problema ...am observat la manichiura mea cum se cojeste stratul de unghii si ramine altul de de supt, asta cum ar fi am 2 straturi de unghii, ce as putea face? ..va rog solutii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AndraNicoleta a răspuns:

Ti se exfoliaza. Foloseste intaritor si calciu pentru unghii.

| Ada11 a răspuns:

Ai putea lua niste vitamine si calciu daca e sa te gandesti la chestii pe care le poti cumpara. Dar acasa, pentru intarirea unghiilor, fa asa: 1. ia 1-2 felii de lamaie, stoarce-le intr-un bol micut si tine-ti unghiile acolo pentru 5 minute(ai grija ca cuticulele sa iti fie bine tratatate pentru a nu te pisca ). Cand nu ai timp de asa ceva, ia doar o feliuta de lamaie si baga-ti unghiile in ealaughing daca intelegi cum zic. 2. inttr-un bol pui niste ulei de masline si niste sare, amesteci bine, si stai cu unghiile /degetele inauntru intre 15-60 minute. Sper ca te-am ajutatwinking

| Empathizer a răspuns:

Mergi la medic sa faci cateva investigatii. Poate fi o lipsa de minerale (calciu, dar si altele), o anemie sau o micoza a unghiei. Tratamentul difera de la caz la caz.

| DieBitch a răspuns:

Sa te dezinfectezi (adica sa te speli bine, cu apa si sapun), apoi intr-un bol, eventual o cana... storci o lamaie( te ajuta la regenerarea lor + ca le da un aspect frumos ) apoi o crema de maini hidratanta.

| Gabitech a răspuns:

Ia niste supliment de calciu. e lipsa de calciu..lapte, oua, sau calciu efervescent happy aceeasi chestie am patit si eu. si nu iti roade unghiile daca ai acelasi obicei ca mine in trecut tongue pentru ca nu faci decat sa ajuti treaba asta