| Crisk a întrebat:

Buna TPU. Am o problemă. Am renovat recent casa. Am dat o vopsea noua, am schimbat soba și doar in această cameră mă mănanca pielea. Mă mănanca întâi pe spate, apoi dispare și mă mănanca pe mâini după ce dispare de pe mâini mă mănanca pe gât. Nu stiu de la ce sa fie. Am nevoie de ajutor sau soluții cum as putea scăpa de acestea. Doar eu am această mancărime din toți cei care au stat aici.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai o alergie de la praf ca dupa zugraveala este inca praf mult si toata murdaria care s-a facut, trebuie sa cureti bine casa sa dai cu aspiratorul si sa lasi geamurile deschise sa intre aer curat.

| sierra1 a răspuns:

TU ai dat cu vopsea sau altcineva?

| Vântulalb a răspuns:

Doar in camera in care ai schimbat soba te mananca pielea?
Vezi ce vopsea sau ce adezivi ai folosit. La unul dintre ele ai alergie si se manifesta cu mancarimi.
Medicul iti poate da medicatie sa scapi pe moment de mancarimi. Dar trebuie sa elimini cauza. Altfel, se repeta.

| minime3 a răspuns:

Cel mai sigur este sa mergi la medicul de familie si sa explici. Doar el te poate lamuri. Pe internet sunt si opinii gresite, oricine isi da cu parerea. Sanatate!

| Crisk explică:

Am rezolvat toată treaba. Probabil fusese de la cărămidă sau soba. Am șters tot praful.am curățat tot și mi-a trecut