| Ioana471769 a întrebat:

Am o problema:am sanii ffoarte mici. aproape de loc.atunci cand port tricouri cu maiou si fara sfarcurile se vad foarte urat prin tricou. uneori port bustiera pe care am rugat.o pe mama 4 luni sa mi-o ia.Ce pot face sa nu se mai vada urat?+Ce pot face ca mama sa imi cumpere tampoanele acelea foarte subtiri de la discrit(in legatura cu intrebarea anteerioara)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| elisadragutzica a răspuns:

Nu-ti fa griji in legatura cu marimea sanilor.Probabil inca esti in perioada de pubertate si sanii tai au timp sa se dezvolte armonios.Alte fete se plang ca ii au prea mari! Daca chiar te deranjaza poti sa-ti cumperi un fel de sutien cu putin burete sau o bustiera cu intaritoare. In legatura cu cea dea doua intrebare roag.o pe mama ta sa.ti dea niste bani.Totusi sunt o necesitate.Sau poti imprumuta niste bani de la vreo prietena sau verisoara.

1 răspuns:
| OanaBoni a răspuns:

În primul rând: Ce vârstă ai?
În al doilea rând: Pentru mărirea sânilor poți face anumite exerciții fizice (caută pe net sau sute la un instructor de fitness).
În al treilea rând: Probabil încă n-ai ajuns la pubertate.