| Urucu_Laurentiu_1999 a întrebat:

Buna,TPU! am o problema. astazi urechile mi s-au infierbantat brusc si s-au inrosit. oare de ce?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnutzaBM a răspuns:

Există o superstiție conform căreia dacă ți se înroșește o ureche și simți ca arde, cineva te vorbește de rău. Să fie oare adevărat? Și dacă e adevărat, care este explicația logică?

Noi credem mai degrabă în explicații medicale decât în cele spuse de bunici, motiv pentru care vă vom spune ce înseamnă de fapt când îți arde o ureche.

Dacă simți că îți ard obrajii și urechile fără să fii nervos sau emoționat este semn că ți-a crescut tensiunea. De multe ori, creșterea tensiunii arteriale este însoțită de bătăi frecvente ale inimii, palpitații, transpirație, motiv pentru care este bine să consulți un medic.

Dacă tocmai te-ai trezit și ai urechile roșii și simți că îți ard, cel mai probabil ai avut un coșmar sau ceva te-a făcut să ai tensiunea crescută.

Prin urmare, dacă te simți tu mai bine să spui că te vorbește cineva de rău, o poți face, dar nu neglija simptomele unei tensiuni mari.

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Poate ca ai spus o minciunica, poate ca te-ai uitat pe unde nu trebuia, la cine nu trebuia...

| Urucu_Laurentiu_1999 explică (pentru neutrino):

Nu cred in prostii de genul...