| Bianca777 a întrebat:

Am o problema cam deranjanta. Am folosit azi crema depilatoare la zona genitala, dar cumva a ajuns la clitoris si a inceput sa ma usture, de atunci simt durere mai ales cand urinez. Ce as putea face? Mâine plec la mare si mi-e frică deoarece poate nu voi putea intra în apă din cauza usturimii. Va rog, niste sfaturi! Crema petrini e buna? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| yourmind a răspuns:

Salut!
Recomand sa faci din nou o baie. Eventual cat mai des pentru a clati zona. Poti folosi si ceai de musetel. Nu stiu exact crema aceasta, dar cred ca oricare e ok.
Totodata recomand sa pui o bucatica de vata sau discheta demachianta in zona unde te ustura. Cred ca ar calma un pic. Pune-o uscata pe zona. Lasa-o acolo cateva mimute pana se mai linisteste.

| SebastianAntonXD a răspuns:

Daca te duci la farmacie! este crema pentru asa ceva! nu costa mai mult de 5-15 lei! XD

| gheorghe699 a răspuns:

Crema afolosita a avut in compozitie ceva iritant. spalaturi cu sapun neutru sau ovule de la farmacie cu antibiotic ..stiu farmacistele ce sa iti dea ..si ar fi de preferat ca prietenul, sa iti suga clitorisul cu blandete.