| PinkHD3 a întrebat:

Am o problema cam jenanta...
Adica... de 1 saptamana in coace. imi tot iasa un lichid transparent, si fara miros din penis. Si incepe sa mi se faca frica. Baie fac in fiecare seara. Ce pot sa am? Please urgent.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| murloc a răspuns:

E normal frate. Intreaba pe cine vrei de varsta 14-16 ani chiar si mai devreme. De ce crezi ca toata vara umblam in bermude sau pantaloni largi cand mergeam la piata? Sa zic ca e sifonat pantalonu. Cat despre lichid, daca nu are o culoare anume sau nu ustura/pute, nu ai de ce sa iti faci griji. La varsta asta e normal.

8 răspunsuri:
| murloc a răspuns:

Un sfat, nu folosii sapun cand iti cureti... decat sapun special, si o data pe zi sau la 2 zile sa il cureti e perfect (daca speli prea des si cu toate prostiile risti sa te iriti). Si nu uita, daca nu ustura, are o culoare sau un miros specific, e normal.

| AbelMagic a răspuns:

Daca ai in jur de 15-17 ani atunci poti spune ca e normal. Daca nu, ar fi bine sa consulti un medic.

| PinkHD3 explică (pentru AbelMagic):

Da dar din ce cauza imi iese. si de ce mai tot timpul acum penisul meu e tot in erectie. doar atunci imi asa. si nu stiu ce sa fac.

| PinkHD3 explică (pentru murloc):

Man dar la um momendat o sa scap de pacoste nu? laughing

| murloc a răspuns (pentru PinkHD3):

Frate, toata vara, cam 24 din 24 imi era la datorie, chiar azi s-a ridicat cam de 5 ori. Lichidul acela daca nu are o culoare sau un miros urat (ocazional miroase a peste si e normal ), e ca sa pastreze ud penisul, caci altfel se irita. Poti sa cauti daca vrei. Un lichid ai si pe ochi ca sa nu se irite caci sunt sensibili.

Iesim din pubertate si aflam happy

| anubis999 a răspuns (pentru PinkHD3):

Ori iti gasesti o fata si faci sex cu ea,ori te autosatisfaci,dupa ai sa te linistesti, esti la pubertate, e normal ca hormonii sa explodeze, ai grija cu fata daca. ca o lasi cu burta mare, asa ca bafta

E normal frate. Intreaba pe cine vrei de varsta 14-16 ani chiar si mai devreme. De ce crezi ca toata vara umblam in bermude sau pantaloni largi cand mergeam la piata? Sa zic ca e sifonat pantalonu. Cat despre lichid, daca nu are o culoare anume sau nu ustura/pute, nu ai de ce sa iti faci griji. La varsta asta e normal.

| kid7one a răspuns:

De unde iti iese?