| INSPEKTOR a întrebat:

Buna TPU am o problema cam personala, am un penis de 15 cm si din cauza purtarii excesive de lenjerie este putin indoit in jos.Ce imi recombandati sa fac pentru al intrebta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Dr3yga20 a răspuns:

Sa mai porti un set de lenjerie

| Azµre a răspuns:

Masaj în fiecare zi, și cu grijă începi prin al masa în partea opusă îndoirii, ar fi bine să folosești o cremă cu ph neutru pentru masaj, ți-aș recomanda DermaCare este o cremă pentru bebeluși costa vrei 7 lei. Baftă cu îndreptatul.

| Ekcstsy a răspuns:

Nu cred ca ti s-a intamplat chestia asta de la purtarea de lenjerie... Sunt persoane la care o oarecare curbura e total naturala.

| Azµre a răspuns (pentru Ekcstsy):

Da și mai depinde cum l-a ținut îndoit în pantaloni... Când eram mic, jucam un joc când ieșeam la o terasă, era ceva de genul: Cum ai asezat penisul în pantaloni, daca era în sus era Ursus, dacă era pe drepta era Ciuc, dacă era pe stânga era Golden Braun și dacă era în jos era Stela... laughing

| Ekcstsy a răspuns (pentru Azµre):

Aici depindea si de chelnerita si cum se imbraca astea sigur consumai numai Ursus tongue

| TURCUL0001 a răspuns:

Sa te masturbezi cu mana cealalta.

| INSPEKTOR explică:

TURCUL0001,Dr3yga20 dei fratilor eu nu sunt pus deloc pe glume chiar nu as vrea sa ma fac de ras cand o sa am parte la primul act sexual sau chiar si la urmatoarele!