| Anonimus2012 a întrebat:

Buna TPU am o problema, Cand ma masturbez pot sa decalotez capul putin mai greu ...Este vreo problema? nu stiu sincer apropo sunt virgin... mi-e frica sa trag mai tare ca sa nu rup ata sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

IN timp se va mai lasa. Stai linistit ca nu se rupe ata laughing

| cobra15 a răspuns:

S-ar putea sa suferi de fimoza, dar cel mai indicat ar fi sa te duci la un medic urolog, el va sti ce este de facut

| Anonimus2012 explică (pentru cobra15):

Mi-e cam jena sa le zic parintilior;\

| Anonimus2012 explică (pentru cobra15):

Imi este jena sa le zic parintilor

| cobra15 a răspuns:

Explica situatia unuia dintre parintii tai si spune le ca trebuie sa mergi la doctor, stai linistit ca e o interventie chirurgicala minora

| crissu_8850 a răspuns:

Depinde cati ani ai. Chestia asta poate sa fie pur si simplu pentru ca nu esti suficient de dezvoltat si transformarea corpului tau nu e inca completa asa ca nu te panicahappy

| Anonimus2012 explică (pentru crissu_8850):

Am mai citit pe internet...probabil trebuie sa ma mai dezvolt (am 14ani in vara 15 ) happy, sper sa nu fie nevoie de interventie chirurgicala, imi este foarte frica de spitale :-s

| Anonimus2012 explică:

Sau este doar o chstiune de timp? trebuia sa incerc mai des?