| vladionut94 a întrebat:

am o problema cand vrea sa manc ceva imi pusca maxilaru si imi pocneste sa revina la loc, si am obs ca partea jos a dintilor imi este intro partefata de dinti de sus care sunt drepti, dar decurand pe maxilar in partea stanga langa o masea cariata mi-a aparut ca o biluta mare jos si se simite cand imi ating obrajul ca fiind ceva tare si rotund si se vede cand casc si se intinde piele, oare ce este abces, tumoare, asa dintr-o data parca mi-a crescut fara sa simit, sa me duc la stomatolog sau la medicu de familie
ajutor dati-mi funda daca mai stiti cajuri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Expressions a răspuns:

La stomatolog du-te, nu e cumva maseaua de minte?
Si chiar daca nu e, tot stomatologul se ocupa cu ce ai tu - poate ai nevoie de odontectomie.

| PeFuga a răspuns:

S-ar putea sa fie maseaua de minte care erupe. Dar mergi la un dentist pentru a fi sigur happy