| MalinaM a întrebat:

am o problema care la inceput nu mi s-a parut grava, dar uite ca dupa 2-3 saptamani tot asa ma simt. imi e rau, rau insemnand ca : am greturi in special seara, un nod in gat, sau. nu stiu exact ce este, oricum este neplacut. As dori niste remedii daca se poate pana ma duc la doctor, ceva eficient cum ar fi; niste ceaiuri. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnnielaIoana a răspuns:

Probabil in ultimele saptamani ai fost stresata, obosita, suparata de aceea ai senzatia de nod in gat.Seara cu o ora inainte de culcare, bea o cana cu ceai de tei si eventual sa citesti o carte.Incearca sa nu te mai gandesti la probleme.Greturile nu stiu de la ce ar putea fi. Oricum va trebui sa mergi la medic.Multa sanatate!

0 răspunsuri: