Bună.
Poate fi o insuficiență pulmonară și trebuie să te vadă un cardiolog.
Pa, pa.
Nu vrei si 2 palme? ca sa stii ca suntem noi?
Nu ai bani de consult la medic?, colo te laudai ca esti milionar, copil penibil ce esti.
Se scrie enerveaza.
Stiu eu cum se scrie si am fost la medic si nu a detectat nimic! Iti dadeam funda daca nu iti bateai joc daca ziceai du-te la medic funda era a ta!
Nu imi trebuie ma funda ta, spre deosebire de altii, nu mananc funde pe paine, ci cunosc rolul acestui site si rolul fundelor, daca nu ti-a detectat nimic atunci inseamna ca sunt doar atacuri de panica, asta se intampla daca esti hiperactiv.
Sti ce? Vrei sa facem pace? Sa nu ne certam ca prostii vrei?
Daca inveti sa fi politicos si sa vorbesti cum trebuie, pe viitor iti voi raspunde cat de serios posibil, sper ca ti-ai dat seama ca mai ai multe de invatat si ca nu e bine sa te iei in gura cu cineva mai mare decat tine.
Poate sa fie mai mare daca isi lasa mintea la unu de 12 ani pot sa vorbesc cu el si cu B oricum ti-a luat fft mult timp sa scrii mesajul De ce vrei sa te certi cu toti?
Mai am si alte treburi in afara de dat raspunsuri pe TPU, de aceea am intarziat putin cu acest mesaj, nu vreau sa ma cert cu nimeni.
Ok PAce?
Sa zicem.
Ok imi dai id de mess sa vorbim?
Ce sa vorbim?
Aiurea de plictiseala!
Eu nu ma plictisesc, am destule de facut, incearca cu cei de varsta ta.
Iti pot recomanda un site, pe care l-am folosit putin in trecut : www.kissid.ro era destul de interesant, cunosti diferite persoane.
Bine ma!
MErci sincer
Ok szuce o sa te respect findca esti mai mare!