| Diodiu_Cristy_1998 a întrebat:

am o problema cateodata inima imi bate mai tare si mi se misca si toracele, chestia asta dureaza 5 secunde. DAU FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anacolda a răspuns:

TAhicardie? Un medic te-a vazut? Poate te ajuta un aspacardin si niste paducel mai mult.
http://vindecarenaturista.blogspot.ro/

4 răspunsuri:
| slayer09 a răspuns:

Nu stiu ce simti tu, dar sa stii ca si eu simt cateodata ca imima imi bate atat de tare incat cred ca e cutremur atunci cand stau in pat, cred ca depinde si de simturi si posibil atunci cand ti se misca si toracele ..inima ta sa pompeze mai mult sange pentru ca esti cumva un pic stresat...dar asta e doar o parere, poate ar trebui sa consulti un medic.

| petrescuionut a răspuns:

Salut du-te la doctor maine si fa-ti o radiografie nu-i de ras cu asta sau altceva poate ai o artera care circula sangele blocata sau ceva

| Mitrea_Octavian_1993 a răspuns:

In acel moment ai o crestere de puls din cauza ca unele vase sanguine sunt mai inguste. Du-te la doctor.Acest sindrom se numeste Tahicardie daca se agraveaza poti avea tensiune

| Diodiu_Cristy_1998 explică (pentru Mitrea_Octavian_1993):

Asa am si eu dar nu cred ca mi se ridica tensiunea, adica practic am senzatie de frica cadn patesc asta