| xterror7 a întrebat:

Buna TPU am o problema cu buza de sus azi chiar ma spalam pe dinti si am observat o pata albastra pe buza de sus sub buza e foarte albrastra care-i cauza? stie cineva sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Interesant...nu e cumva vreo vanataie? Eu zic sa o mai "studiezi" cateva zile, vezi, dispare, se miceste, creste, si daca nu trece pe saptamana viitoare du-te la un medic.

| DraudeS a răspuns:

Chiar nu prea imi vin idei la momentul si tema actuala. Fa-ti un control la dermatologie daca te sperie si acolo vei afla. Nu ai de ce sa-ti faci grij, sa nu te gandesti la prostii in genul cancerului bucal sau altceva. Poate fi o simpla decolorare a tegumentului.

Sanatate!

| xterror7 explică:

Sincer sa-va zic m-am sarutat cu iubita si ma cam tras tare de buza da nu cred ca de aia, sau se poate O_e?