| SweetyLovVe28 a întrebat:

Am o problema cu o masea. Am avut o masea cariat care ma durea foarte tare, am fost si am plombato dar dupa acea, a doua zi a inceput sa ma doare, am stat asa 3 zile crezand ca imi omoara nervu, da durerea devenea insuportabila. Am mers din nou la dentist, s-a uitat la masea si a zis ca nu are nimic, apoi cu un instrument mi-a facut ceva la masea si mi-a spus sa ridic mana unde doare. Am ridicato si mi-a spus ca ca am o zona la gingie nu mai stiu cum, si mi-a facut ceva la ea, dar inca ma doare si nu stiu ce sa fac! sad;( Ce am? Funda! big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Noi nu avem de unde sa stim ce ti-a facut doctorul, daca nici tu nu stii exact.
Cred ca cel mai bine ar fi sa schimbi dentistul. Probabil ca nu ti-a curatat-o cum trebuie.

| Florinaa123 a răspuns:

Ai putea avea puroi la gingie si trebuie sa iei antibiotic. Dar trebuie sa ti confirme un dentist asta, sa fii sigura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la alt dentist si scoate-o

| MiruD a răspuns:

Scoate-o. Se va infecta.

| SweetyLovVe28 explică (pentru Florinaa123):

Nu, nu am puroi la gingie! :p

| SweetyLovVe28 explică (pentru OoBunnyoO):

De curatat mi-a curatat-o bine, n-am avut nici carie mare, din cate am inteles am o zona mai sensibila acolo. Oricum mi-am facut o programare sa ma duc sa imi fac o ecografie sa vada exact ce am!

| OoBunnyoO a răspuns (pentru SweetyLovVe28):

Daca o curata cum trebuie nu te mai durea. Cu cateva zile inainte de a pune o plomba, se pune un pansament de proba pentru a distruge restul bacteriilor si mai ales pentru a vedea daca te mai doare sau nu. Iar daca nu te mai doare, se pune plomba. Daca inca doare, te trimite la ecografie, inainte de a-ti pune plomba. Tocmai pentru a nu risipi materiale si banii clientilor.