| elenasiatat1 a întrebat:

am o problema cu sub bratul! Ma ingrijesc (ma rad,ma spal, imi dau cu deodorant, etc.) cu toate astea sub bratul meu arata ca si cum ar fi murdar. ce imi recomandati? Dau funda! Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Probabil murdaria este cauzata de materialele pe care le porti. De obicei tricourile facute din materiale mai pufoase, ca sa pot spune, lasa acel puf pe pielea umeda (de la subrat) si apare acea murdarie pentru ca se strange acolo. Nu prea ai ce face in situatia asta. Fie incerci sa schimbi o parte din bluze sa fie din materiale cu mai putin puf fie iti poti lua tricouri mai largute la subrat. Mai poti incerca sa iei la tine niste servetele uscate sau umede si din cand in cand, cand mai mergi pe la toaleta ori altundeva te poti sterge si la subrat si poti reaplica deodorantul, daca te deranjeaza foarte rau.
Oricum, crede-ma ca nu este o problema grava. Majoritatea oamenilor isi dau seama ca este vorba de puful de la tricou si nu este vorba de mizerie.

0 răspunsuri: