| Mimo2 a întrebat:

Buna TPU
Am o problema cu tenul meu, e foarte uscat si se formeaza cojite care raman la radacina firelor de par de pe fata (sprancene, barba)
Nu stiu ce sa mai fac...
Cum pot scapa de problema asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Sampon head&shoulders pentru ten uscat.
Ai nevoie de grasimi vegetale: uleiuri in salate, nuci, alune, seminte de floarea soarelui. Cosuma-le zilnic.
Nu uita si de apa, pentru ca apa hidrateaza pielea.
Cauta sa folosesti sapun pe fata o data la doua zile, si nu in fiecare zi.

| Elena9328 a răspuns:

Ai un ten uscat, in exces as putea spune. Iti trebuie hidratare intensiva. Bea cca 2 L de lichid/zi. Seara, dupa ce te-ai demachiat ai te-ai clatit cu apa calduta pe fata unge-te cu uleiul dintr-o capsula de vitamina E uleioasa. Lasa acest ulei sa actioneze pe tot parcursul noptii si astfel pielea iti va fi hidratata in profunzime. Fa lucrul asta pana cand vei observa o schimbare in bine a tenului tau. Si cel mai important este sa nu folosesti pudra de fata, aceasta iti va usca si mai rau tenul, de asemenea fereste-te de mastile faciale bazate pe suc de citrice. Si acesta usuca pielea. Sau mai poți încerca sa ți cureti fata cu cafea, zat de cafea...pur si simplu iei cu degetele zatul ramas de la cafea si iti freci nu foarte tare fata cu acel zat.e un fel de pilling care te ajuta sa scapi de celulele moarte si de cojile de pe fata, iar tenul ramane catifelat si fondul de ten v-a arata impecabil pe fata ta. Baftă.

| teodorcostin a răspuns:

Spala-te!