| Girly97 a întrebat:

TPU! Am o problema cu urechea dreapta... Se tot infunda cand ma misc si cand trag din nas... M-am spalat pe ureche dar nu s-a rezolvat! Ce as putea face? Va rog frumos sa ma ajutati! Primeste FUNDA cel/cea care imi spune ce am si ce pot face! VA ROG SA VA GRABITI!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Mergi cu trimitere de la medicul de familie la un ORL-ist.
Daca e infundata, medicul o va desfunda cu un fel de seriga cu apa caldua.Nu doare, vei simti o usoara gadilire.

| ghostlabbrador77 a răspuns:

Sa-ti spun sincer nu am idee ce ai dar iti recomand sa mergi la un orl-ist(doctor care se ocupa cu afectiunile urechii) ar trebui sa te grabesti, pentru ca poate fi ceva banal dar poate fi si ceva ce se poate agrava. Decizia iti apartine si sper ca raspunsul meu te-a ajutat.happy

| Girly97 explică (pentru ghostlabbrador77):

Mersi, dar mai intai o sa astept si alte opinii happy

| DrK10YaY a răspuns:

Poti sa inghiti insec ar trebui sa mearga big grin