| Apocaliptic a întrebat:

Am o problema cunoscuta cred. De fiecare data cand ies cu scaunul este prea tare iar cand am cate o constipatie imi vine sa sar in sus de durere.Mananc multe mere, pere(fructe in general) dar nu prea au efect. Stiti un suc de ceva, un ulei de ceva sau ceva care sa imi inmuieze scaunul? Nu vreau ceva chimic, vreau ceva naturist. Va rog mult.
Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| yellowalien a răspuns:

Bea mai multa apa. Mai ales dimineata, pe stomacul gol. happy
Inlocuieste una dintre cele 3 mese cu salata de legume. Hmm... in niciun caz nu te atinge de laxative ca devii dependent/a si iti distrug organismul.

3 răspunsuri:
| Marian122 a răspuns:

Eu de fiecare data cand patesc asa ceva mananc lichide cum ar fi supa. Incearca si tu poate ''da roade''.

| Apocaliptic explică (pentru Marian122):

Ooohoho. Pai nu scap de supa si ciorba in nici o zi din cauza mamei ("Ia si mananca! Ce? Nu-ti place? Lasa ca-i sanatoasa!" straight face ).

| Marian122 a răspuns (pentru Apocaliptic):

Scuze mi-am spus parerea. Asa ma sacaie si maicamea la fel happy