| Zoexyw1234 a întrebat:

Buna TPU... am o problema dar va rog sa nu radeti! deci in iunie mi-a venit ciclu si dupa ce mi s-a terminat am inceput sa imi masezi clitorismul (nu stiu daca am scris corect laughing ) si mna faceam asta f des si in fiecare luna imi venea ciclu numai ca problema mea este ca sa nu fi ramas insarcinata gen da rolling on the floor) nu stiu adica dimineata cand ma trezesc o am mica dar dupa ce mananc mi se umfla si ma uit in oglinda de fiecare data si crying( nu stiu, nu vreau sa raman crying( ..asa si imi curge un lichid alb dupa ce imi masez ****** deci nu imi este rau nu vomit nu prea mananc si nu am crescut in kg. as vrea sa imi dati un raspuns bun si dau si funda:**

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Fecioara maria esti tu, te masezi si ramai insarcinata, buna gluma, sa inteleg ca esti un Troll nou

| Lola05 a răspuns:

Mare-i grădina Domnului...
Întrebarea e idioată rău; ori faci mișto, așadar îți bați joc de timpul și bunăvoința unor oameni, ori cunoștințele tale despre corpul uman sfidează bunul simț, lucru de care cutez să mă îndoiesc în era internetului și a informației libere.

Răspuns utilizator avertizat