| andulovecrazy a întrebat:

Buna TPU.Am o problema.De cand mi-a venit ciclu am inceput sa ma ingras.Credeti ca este de la ciclu? Ce sa fac ca sa nu ma mai ingras? va rog ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Katy20Kaithleen a răspuns:

Odata cu venirea menstruatiei te schimbi foarte mult si te ingrasi pentru ca te formezi adica ti se fac formele, soldurile, funduletul etchappy

3 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Este adolescenta ...si e normal sa te ingrasi!
toate treceti prin asta. oricum mai bine ca te ingrasi putin!
.in perioada asta iti faci formele!

| Amaliamalia a răspuns:

Cred ca ti se pare doar. Si eu si alte fete cu siguranta au mai simtit ca li se maresc sanii, ca sunt balonate sau ca se ingrasa. Nu-i de disperat, ocupate de lucruri mai importante, cu cat dai mai multa importanta asa zisei tale ingrasari, cu atat te preocupa mai mult si ajungi sa crezi ca intr-adevar te-ai ingrasat. Daca totusi te-ai ingrasat, poti sa faci jogging sau pur si simplu sa te plimbi sau sa mergi cu viteza zilnic si ai sanse sa-ti mentii greutatea dorita fara efort mare.

| Amaliamalia a răspuns:

Cred ca ti se pare doar. Si eu si alte fete cu siguranta au mai simtit ca li se maresc sanii, ca sunt balonate sau ca se ingrasa. Nu-i de disperat, ocupate de lucruri mai importante, cu cat dai mai multa importanta asa zisei tale ingrasari, cu atat te preocupa mai mult si ajungi sa crezi ca intr-adevar te-ai ingrasat. Daca totusi te-ai ingrasat, poti sa faci jogging sau pur si simplu sa te plimbi sau sa mergi cu viteza zilnic si ai sanse sa-ti mentii greutatea dorita fara efort mare. Alimentatia in timpul ciclului si nu numai trebuie sa fie variata si echilibrata. Iar consumul de lichide este indispensabil, de preferat necarbogazoase.