| ionika17 a întrebat:

TPU! Am o problema de cate ori ma pun sa dorm, nu pot sa dorm daca nu mananc, si trebuie sa fiu satul ca sa pot adormi! Daca nu parca ma "racaie" ceva din stomac pana in gat si nu pot adormi! Oare ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să mănânci trei mese pe zi la ore cât mai fixe și vezi cum te simți. Dacă tot așa te simți, mergi la medic.
Pa, pa.

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Daca te racaie asa se poate sa ai reflux esofagian, desi asta se intampla mai mult cand ai stomacul plin? Cum sunt simptomele exact, simti acru in gura, arsuri si dureri in "cosul pieptului"?
Depinde ce contine aceasta ultima masa din zi, se poate sa nu fie rau daca iti trebuie sa manci doar ceva usor si niste fructe.

| MoatZa a răspuns:

Problema asta o am si eulaughing
identica
nu pot dormi daca nu manancbig grin
dar nu stiu nici eu dc:-s.

| silviu_5499 a răspuns:

Incearca ca de fiecare data cand iei ceva in gura sa mesteci de cel putin 20 de ori asa iti pacalesti creierul ca esti satul