Bună.
De câteva veri încoace nu ai putut să ajungi la un medic dermatolog?
Pa, pa.
Hei aceste bubite sunt alergie. Eu am fost la medic cu aceiasi problema, medicul a spus ca sudoarea eliminata este toxica si pielea se erita. Mi-a dat sa fac un tratament si au disparul problemele (bubitile). Asa ca mergi la medic.
Mergi la medic! Si daca chiar nu poti rezista sa nu te scarpini, da cu pudra mentolata pe ele de fiecare data cand ai nevoie. Succes!
Aceeasi problema o am si eu, acele bubite cum le spui tu sunt cosuri in piele, le faci de la transpiratie (porti o pereche de pantaloni putin mai stransi, transpiri, transpiratia intra in piele, si in locul respectiv apar cosurile in piele ) poti sa o tratezi purtand pantaloni largi.
~Fundita?
Nu sunt cosuri! La asta m-am gandit si eu prima data dar nu! Aceste bubite imi apar pe la inceputul verii chiar daca port pantaloni scurti. Credeam ca sunt din cauza tantarilor dar nu :-s
Da mai, nu cosuri sunt in PIELE adica doar o umflatura rosie si tare si daca o scarpini se rup, uite nu conteaza daca sunt pantaloni scurti, conteaza sa fie largi, cumpara un sapun cu sulf si da-te cu el, o sa-ti treaca!
~Fundita?
anoooonimm77 întreabă: