anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema de mai mult timp, mi se usuca gatul foarte des si trebuie sa beau apa mereu.
Mai ales dimineata cand ma trezesc am o sete considerabil de mare.
Iar cand respir simt asa ca am si nasul uscat si gatul la fel ..simt ca nu respir cum trebuie.
Eu am fost la dr. orl si mi-a spus ca am rinita alergica si mi-a dat un unguent si niste pastile antialergice si un spray de nas, a zis sa revin la dumnealu in caz ca nu este nicio schimbare si asa este am luat tratamentul 4 saptamani si nicio schimbare. E tot la fel. Am mai intrebat cateva persoane si zic ca s-ar putea sa fie sinuzita dar eu nu prea as crede.Nu vreau raspunsuri gen "bea mai multa apa" sau ca e de la dulciuri. De baut apa chiar beau si mi-am facut si analize care au iesit bune.
Trebuie sa ma duc peste 2 saptamani la dr. iar pana atunci as vrea sa imi dati cateva sfaturi sau idei.
Dau fundahappy
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Parerea mea, in camera din cauza aerului prea cald se evapora atmosfera aia umeda si cel mai probabi tu dormi cu gura deschisa si asa ti se usuca si gatul si de aici si setea aceea. Daca analizele ti-au iesit bine e stupid sa te duci la dr aceea, adica mai mult iti ia banii de pomana, tu n-ai nimic.Ai nevoie doar sa bei apa mai multa inainte de culcare si sa nu mai dormi cu gura deschisa sau mediul sa fie bine aerisit, nu aer inchis.

| Iuliana_Andreea_1996 a răspuns (pentru Samariteanul):

Problema este ca nu dorm cu gura deschisa si ca mi se usuca gatul si pe parcursul zilei. Nu numai noaptea.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Nu e de la hidratare.
Poate fi o sinuzita cu scurgerea prin spate.
Trebuie sa te intorci la medic. Mai nou (din pacate!) se merge pe incercarea tratamentului.

| Huțanu_Ana_2001 a răspuns:

Cred ca este totusi un inceput de sinuzita, si daca este poti lua de la farmacie Sinupred. Daca nu e o sinuzita, este posibil sa fii dezhidratată si ar trebui doar sa fii atenta la alimentatia pe care o ai, sa te concentrezi mai mult pe lichide. Multa sanatate!