anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema...De mic am ceara mai multa in urechi... nu stiu din ce cauza dar acum mi sa infundat urechea stanga! Cum ati scapat de aceasta problema? Am 13 ani si nu stiu ce sa mai fac. Va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mulți ani înainte!
Mergi la O.R.L., ai nevoie de spălături auriculare.
Pa, pa.

| valentingb a răspuns:

Foloseste Audispray. Un puf! si apoi cureti urechea usor, si gata.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cu trimitere de la medicul de familie mergi la ORL.Cu o seriga cu apa calduta iti scoate dopurile.Nu doare, e ca si cu m te-ar gadili.

| Oana92 a răspuns:

Mergi la ORL si o sa iti scoata dopul, nu doare nimic, doar iti baga apa cu seringa in ureche, in 5 minute esti gata. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Mulţi ani înăinte, să creşti mare!
Ar putea să te ajute apa oxigenată, care are menirea să înmoaie dopul.
După ce administrezi apa oxigenată câte 4-5 picături din 2 în 2 ore. Mergi la un cab. ORL pentru spălături auriculare.
Nu încerca să îndepărtezi dopul cu beşisoare sau agrafe, o să împingi dopul mai profund şi o să ai dureri!
Te pup!

| Andrey_Leo_1990 a răspuns:

Salut recomandat ar fi sa iti iei un spray am patit si eu si s-a rezolvat, nu stiu exact cum cum se numeste