Ai putea fi depresiva. Sigur ai ceva pe suflet care te macina sau ai ceva ganduri... Din pacate de multe ori putem fi asa si chiar sa nu ne dam seama. Eu am avut o depresie si mi-a trebuit 2 ani sa trec peste... Crede-ma ca nu e usor. Singurul lucru pe care pot sa ti-l recomand sa faci pentru binele tau, este sa te duci la un psiholog. Sa discuti despre problema asta si asfel ori vei gasi o rezolvare, ori macar vei afla cu siguranta ce se intampla cu tine. Si crede-ma ca nu e deloc o rusine sa mergi la psiholog. Desi la noi in Ro multi cred ca a merge la un psiholog este echivalent cu a fii nebun, sau ceva asemanator. Dar nu e asa. De muuulte ori este un mare mare bine pe care ti-l poti face tie: sa vorbesti cu o persoana straina, care nu te judeca dar care totodata te poate ajuta. Mult succes. Si poate ma anunti ce ai de gand sau ce crezi. O zi buna si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
Asta patesc si e de ceva timp.e din cauza stresului.incearca sa scapi de stres si sa gandesti pozitiv.ar fi bine sa mergi la un psiholog pentru ca starea asta e cel mai robabil urmata de o depresie.asta am patit eu.multa bafta si incearca sa iesi in aer liber.sarbatori fericite! funda?
Este din cauza vietii sa stii asa este cand esti copil adolescent e frumos da dupa aia numai te intalnesti cu greutati cand esti adult
Cati ani ai? Daca ai avut un eveniment tragic in familie sau treci printr-o perioada de stres intens, e posibil sa suferi de depresie. Poate fi constatata si tratata doar de o persoana calificata. Daca prezinti si alte simptome, cum ar fi lipsa de interes pentru anumite lucruri, schimbari ale apetitului si perioadei de somn, daca te confrunti cu dificultate in luarea unor decizii sau ai observat ca recent te enervezi destul de usor, e recomandat sa discuti cu parintii tai si sa consulti un medic.
Exista un motiv, precis. Unele motive pot fi ascunse, nu te gindesti deschis la ele.Incearca sa inspiri adinc, analizeaza totul, fa-ti concluzii, incearca sa afli motivul.Intreaba-te ce faci in fiecare zi.Maybe something`s going wrong.Tu iti creezi drumul in viata.Totul depinde mult de tine.
Sper sa nu plingi des.Plinge doar atunci cind inima iti cere, nu si consiinta.
Succes!
Poate esti emotiva sau ceva de genul asta, oricum incerca sa gandesti mai pozitiv