| Andreeaionela12222 a întrebat:

Am o problema: de o săptămâna am observat in jurul clitorisului niște bubițe mici și albe și sunt toate unite așa, dar nu sunt ieșite in relief. Nu ma ustura, nu ma mănâncă, nimic. Și pe labiile mici sunt ca niște puncte de grăsime băgate in ele se văd când trag de ele. Ce pot face ca sa îmi treacă? Contact sexual am avut doar protejat cu un singur baiat ultima data fiind acum 5 luni

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Teo29 a răspuns:

Foloseste sapun intim de calitate din farmacii, daca nu iti trece poti consulta in timp un dermatolog competent, sa-i ceri o opinie.

| Larionana a răspuns:

Si eu m-am confruntat cu aceasta problema, m-am interesat, m-am dat cu creme dar degeaba.
Am citit ca e din cauza ca aproape imi venea c.m sau ca in perioada asta peretii vaginali sunt mai subtiri si trebuie spalati cu un sapun intim, nu cu gelul de dus
M-am spalat cu un sapun intim si in maxim o saptamana mi-a trecut